29 Mar

Donderdag 29 maart trappen we gezamenlijk het fietsseizoen 2018 in. Vanaf vier verschillende locaties kun je starten om uiteindelijk met de hele groep naar Muiden te fietsen.

Het programma voor deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de buurtsportcoaches in samenwerking met de stadspromotor van Muiden Annemarie van Lieshout, Historische Kring Stad Muiden, Wijkcentrum Uit-Wijk, Wijk- en Ontmoetingscentrum Bellefleur, Wijkpost De Schakel, en De Rijver. De route naar Muiden wordt begeleid door Magda (gastvrouw van Wijk- en Ontmoetingscentrum Bellefleur).

 

Gezien het programma, belooft het een gezellige dag te worden. Vorig jaar hebben we kennis gemaakt met Muiderberg. Dit jaar gaan we u meenemen naar Muiden om kennis te maken met de veelzijdigheid van deze prachtige toeristische trekpleister en maakt u kennis met een aantal wijkcentra in onze gemeente Gooise Meren. Leuk als u deze dag met ons meefietst!

 

Er zijn vier verzamelpunten, alwaar u voorafgaand aan het vertrek een kopje koffie of thee kunt drinken (eigen kosten). U kunt dus op drie verschillende locaties starten. Per verzamelpunt wordt u ‘opgehaald’ en vertrekken we naar de volgende startlocatie om de volgende groep fietsers op te halen. Vanaf de laatste startlocatie zullen we uiteindelijk met z’n allen  richting Muiden fietsen.

 

(voorlopig) Dagprogramma

09.45 vertrek vanaf Wijkcentrum Uit-Wijk in Bussum naar Wijk- en Ontmoetingscentrum Bellefleur

10.15 aankomst bij Wijk- en Ontmoetingscentrum Bellefleur

10.45 aankomst bij Wijkcentrum De Schakel

11.15 aankomst De Rijver in Muiderberg

11.15 uur vertrek naar Muiden

12.00 aankomst in Muiden met koffie/thee

Lunch in De Kazerne (eigen lunchpakket meenemen)

13.00 rondleiding door Muiden door Historische Kring Stad Muiden

15.00 fiets terugtocht via Muiderberg, Naarden en Bussum

 

 

Kosten

5 euro per persoon. Deze bijdrage graag bij de verschillende startlocaties contant en gepast betalen bij Caroline of Carola, Buurtsportcoaches.

 

Lunch

Om de kosten voor deze dag zo laag mogelijk te houden, is er voor gekozen dat de deelnemers een eigen lunchpakket plus wat te drinken meenemen.

 

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers is beperkt! Het is raadzaam bijtijds aan te melden Vol = Vol.

 

Aanmelden:

Bij Caroline Kempkes, Buurtsportcoach: caroline@buurtsportcoachgm.nl of 06 1615 8131 (laat alstublieft een bericht achter op de voicemail waarin u aangeeft dat u zich aanmeldt voor Opening Fietsseizoen).